přeskočit na menu

Hodnocení jazykové školy Březinka

Hodnocení je převzato ze serveru www.jazykovky.cz

Kateřina Fišerová - administrativa - 25.3.2018

Ve škole se cítím velmi dobře,…
…komunikace se školou i s lektorkou je flexibilní, moderní.Jediná drobnost - možná do budoucnosti - mi chybí - možnost v případě dlouhodobého navštěvování kursu při absenci možnost přesunu "volných" hodin do dalšího kursu (např. za 3absence 1 hodina navíc). S lektorkou němčiny Jitkou Číhalovou jsem velmi spokojená, kultivovaná, vzdělaná učitelka, hodiny jsou pestré, zajímavé a přínosné, lektorka se velmi zajímá o zpětnou reakci a je ochotna přizpůsobit hodiny úrovni i požadavkům žáků.Hodnotím výborně!!

Jan Schmiedhamer - student SŠ - 7.3.2018

Škola je fajn, rád tam chodím…
…Tanya je super lektorka :)

Petr Vít - správce IT v důchodu - 21.2.2018

Příjemná neformální a pracovní…
…atmosféra. Výuka mě nutila k aktivitě. Určitě bych školu doporučil známým.

Jan Bureš - senior, Praha 1 - 19.2.2018

Škola mi vyhovuje dopolední výukou…
…V novém školním roce jsme byli nemile překvapeni změnou lektorky. Z Vaší strany však došlo k velmi rychlé reakci na naše požadavky a změna, ke které došlo je skutečně velkým přínosem. Naše nová lektorka, Lucie Smejkalová, je milá, vstřícná, na hodiny přichází pečlivě připravená podle toho, co neumíme a co je třeba, abychom si procvičili. Jsme senioři a některé věci nám nejdou tak rychle a ona má pro to pochopení a pečlivě nás opravuje a vysvětluje v čem děláme chyby. To je zajisté lepší způsob, než hltat stránky, abychom stihli lekci navíc a přitom uměli polovinu. Dnes, po lekci jsme se o ní bavili a jsme s naší lektorkou moc spokojeni!

Kateřina Hobzová - 17.2.2018

Individuální přístup, vstřícnost,…
…přijatelná cena

Karolína Chalašová - student, Praha 7 - 15.2.2018

Nejvíce se mi líbí střídání…
…lektorů, jeden týden česky mluvící a druhý týden rodilí mluvčí. Dále se mi líbí diverzita kurzu. Nezaměřujeme se jen na jednu věc, ale na všechno- speaking, listening, reading i writing. Snaží se nám kurz co nejvíce zpříjemnit a vyhovět.

Jaroalav Kupr - hledám chyby, Praha - 15.2.2018

Březinku mám rád. Měl jsem štěstí…
…na učitele i spolužáky. První škola do které jsem se kdy těšil! ;-) Takže je jasné, že budu chodit i nadále. A taky ostatní jsou fajn, třeba Míša Kreilová, když jsem potřeboval změnit něco na faktuře, všichni se mnou měli svatou trpělivost. Díky!

Běla Mourečková Student SŠ - 15.2.2018

Spíš z legrace jsem začínala se…
…studiem čínštiny. Ve škole rychle podnítili můj zájem a nový jazyk se stal mým koníčkem. Obě lektorky (Lucie Marková i LiLi) byly velmi příjemné a každou látku trpělivě vvysvětlovaly. S čínštinou plánuji ještě dlouho pokračovat. Doporučuji.

Filip Látal - 14.2.2018

Kvalitní škola, hodně jsem se…
…naučil.

Ivana Borovcová - operátor letových dat, Praha 5 - 14.2.2018

Celkově jsem byla s výukou…
…spokojená, já i manžel. Ke spokojenosti rozhodně přispěla lektorka Eva Janouškovcová, viz hodnocení níže.

Nina Koželuhová - důchodkyně, Praha - 12.2.2018

Hodiny se mi moc líbí. Největší…
…pozitivum je náš lektor. Hodiny jsou nejen hodnotné, ale i pestré a zábavné. Náš lektor je Dan Samek. Je výborný. Také oceňuji malý počet studentů.

Marcela Sušanková - OSVČ - 12.2.2018

1.nízký počet studentů ve třídě,…
…kurz je v dopoledních hodinách,výuka probíhá zábavnou formou 2.atmosféra ve škole je přátelská 3.přístup je velmi vstřícný a kolegiální 4.výuka probíhá v pomalejším tempu, někdy by mohla zrychlit,také více domácích úkolů,škola je v centru,lektor umí výborně vysvětlit probíranou látku 5.ano, školu bych doporučila svým známým,

Dagmar Bosáková - projektová manažerka, Praha 5 - 11.2.2018

V jazykové škole Březinka nejvíc…
…oceňuji velmi vstřícné a korektní jednání. A samozřejmě výborný výběr lektora pro výuku francouzštiny, rodilého mluvčího.

Karel Kebza - asistent RSO-OEU, Praha - 11.2.2018

-příjemné prostředí - zkušení…
…lektoři -rozumná cena -dobrá dostupnost

Oldřich Keller - student, Praha 2 - 10.2.2018

Hodnocení kurzu češtiny a…
…matematiky: syn je s výukou velmi spokojen, líbí se mu váš systém - domácí úkoly, které jsou hodnoceny, líbí se mu test na konci hodiny, srozumitelný výklad. Je velmi spokojen s atmosférou v jeho kurzu (velké soustředění na práci) - má srovnání, protože když byl na náhradní lekci v jiném kurzu, zjistil, že to není vždy pravidlem. Má štěstí na spolužáky. Lektoři jsou vstřícní a školu by doporučil Hodnocení angličtiny: Syn je rád, že nejde o přímou výuku, ale učí se prostřednictvím her, bavilo ho hledat v mapě, a všeobecně se mu kurz líbí (a chce v něm pokračovat) Tolik ho nebavilo např. doplňování do cvičení v knihách. Atmosféra je dobrá. S Tanyou ho to baví a také to vypadá, že to baví i ji.

Šimon Goldmann - policista, Praha - 9.2.2018

Škola je dobře dostupná - MHD…
…zastávka autobusu je hned u školy. Prostředí je příjemné až rodinné a na učení je možné se tak plně soustředit. Naše lektora srbštiny Mirka Bodorová je rodilá mluvčí, což považuji za největší výhodu. Celé naší skupině předala maximum v rámci časové dotace pro jednotlivé lekce. Byl jsem velmi spokojen a doporučuji jazykovou školu ostatním.

Jana Melicharová - zdrav.sestra FNKV, Praha 4 - 9.2.2018

jsem ve škole ráda,školu doporučuji

Terezie Pavlikova - Osvc tenisovy trener, Praha5 - 9.2.2018

Navstevuji dopoledni seniorsky kurz…
…anglictiny a jsem absolutne spokojena! Profesionalni a zaroven velmi pratelsky pristup lektorky Evy Kulmove a Tany Mottl je uzasny. Dale pristup vedeni skoly je vstricny. Ano, jazykovou skolu Brezinka bych doporucila! A nejen pro seniory, ale i pro mlade studenty pripravujici se napr. na maturitu, nebo jazykove zkousky ruznych urovni. Muj syn tady takovou zkousku absolvoval.

Damir Holas - personální specialista ARRIVA CITY s.r.o., Praha 10 - 9.2.2018

Nejvíc oceňuji výuku v malých…
…skupinách, erudici lektorky a čas konání kurzu, který mi umožňuje sladit jej s prací a dalšími povinnostmi. Atmosféra je velmi přátelská, výuka profesionální - vidím na sobě posun ve znalostech jazyka. Školu bych určitě doporučil komukoli se zájmem o studium cizích jazyků.

Jana Schneiderová - provozuji malý penzion, Praha - 9.2.2018

Přátelský přístup lektorky, rodinné…
…prostředí, školu bych určitě doporučila.

Milada Fišerová - zástupce ředitele školy Mateřská škola V Úvalu o.p.s., Praha 5 - 8.2.2018

na škole se mi líbí, že je nás v…
… kurzu málo, proto je kurz intenzivní. Všechny účastnice kurzu jsou příjemné, a spolu s lektorkou je po celou dobu kurzu milá, tvůrčí atmosféra. S výukou jsem maximálně spokojená, školu mohu s dobrým svědomím doporučit případným zájemcům.

David Liguš - IT, Praha 4 - 8.2.2018

Líbil se mi vstřícný přístup ke…
…studentům a dobrá vybavenost školy (nápoje) - kdyby bylo občasné občerstvení mohlo by to být ještě zajímavější. Lektorka Lenka Cvrčková (čínština) je velice vstřícná a vysvětluje vše a v případě, že hodina odpodla kvůli nemoci, tak je nahrazena v nejbližším možném termínu. Tuto školu byhc doporučil známým, jelikož je zde příznivá cena a dobrá pozice v centru Prahy

Dana Macáková - recepční SIDAT, spol. s r.o., Praha 5 - 8.2.2018

S výukou jsem velmi spokojena…
…Velmi pečliví, trpěliví a vstřícní lektoři. Atmosféra ve škole je velmi přátelská až rodinná. Vše mohu hodnotit jedině známkou 1:-) Výuka v malé skupině 4-5 studentů max. Individuální přístup.


Zkoušky nanečisto

© Petr Husar – Zkoušky nanečisto | www.zkousky-nanecisto.cz | www.e-matematika.cz

Webdesign www.osklivy-sup.cz, kresby Josef Quis

TOPlist